Restasurant No. 2

Restaurant NO. 2 er lillesøster til den 2* Michelin restaurant AOC (som Chaine Danmark besøgte i juni mdr.). Ejerskabet kan straks genkendes på den stilfulde indretning, den samme kompromisløse tilgang til råvarene og smags sammensætningerne, der har sikret AOC stjernene. AOC ejerne Echanson Christian Aaarø og Søren Selin sikre vinene som har samme stil som de har på AOC derfor får man på No. 2 de samme spændende smags kombinationer fra AOC, men i en lidt mere enkelt udtryk.

 Ved ankomst lagde vi ud med en DANSK mousserende vin – fra Skærsøgaard ved Kolding i området DONS – EU’s nordligste og Danmarks første appellation, på lige fod med de mere kendte områder som Bordeaux, Champagne etc.Til denne blev der serveret snacks i form af østers og små oste creme og salami fyldte vandbagelser


Ceviche af helleflynder med grillede beder og sensommerbær
2018 Riesling Smaragd, Ried Loibenberg Weingut Tegernseehof, Wachau, Østrig

Stegt sandart med bagt selleri, ristet kål og sauce med krondild
2020 Macon-Villages Nicolas Potel, Bourgogne, Frankrig

Tatar af okse med æggeblommecreme, burrata og gode råd
2019 Pro Bono Pinot Noir Paul Lato Wines, Santa Barbara, Californien, USA

Grillet gråand med jordskokker, glaserede svampe og svampesauce
2015 ”Tre Vigne” Gattinara DOCG Tenuta Travaglini, Piemonte, Italien

 Brændt birkebark iscreme med syltede æbler og cookie crumble
Taylor’s 10 års Tawny Port Douro, Portugal

 Chancelier og Grand Officier Maître Rôtisseur Thorbjørn Moy gav de samlede brigader sin påskønnelse efter middagen. Og han var glad, da køkkenet virkelig forstår at udnytte råvarene – Den stegte sandart der var stegt til perfektion og med den lækreste stegte kål. Tataren, der var skåret kød og ikke blot den strukturløse kødkværnede supermarkedsversion. Anden der var serveret RØD men selvfølgelig ikke blodig, og isen der var rigtig is og ikke en gang PACO JET is der er næsten smeltet før den er serveret. Vinen, som hovedsageligt kom fra vores vinsponser – Best Selection, var også godt udvalgt – og Thorbjørn glædede sig især over at portvinen blev serveret i et hvidvinsglas, og ikke et snapselignende glas som man ellers ofte ser, og hvor der er mulighed for at nyde smagen og bouqueten.

Derfor belønnede Bailli Délégué Jørgen Krenk og Chargé de Missions Peter Wedel Ranch KRARUP, i påskønnelse af stedets førsteklasses service, personalet med den danske Chaine-servicepin, der er forbeholdt de bedste køkken- og servicebrigader, og det var sandelig tale om her.